[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”PRIDRUŽI SE NAM” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

ATLS Slovenija TE VABI

… kot opazovalca

Opazovanje tečaja, poslušanje predavanj in ogled praktičnega dela je zelo priporočljivo za študente ali mlade zdravnike, ki se bodo med delom srečevali s poškodovanci. Ogled tečaja je priporočljiv tudi za medicinske sestre in tehnike ter drugo osebje, ki se v vsakdanjem delu srečujejo s poškodovanci. Opazovanje je brez kotizacije, stroške hrane in bivanja krije vsak posameznik sam. Največje število opazovalcev je 8 na tečaj. Prijavi se kot opazovalec na prijava@atls.si.

… kot tečajnika

Tečaj je namenjen zdravnikom, ki se pogosto srečujejo s poškodovanci. Izpolnjeno prijavnico pošlji na prijava@atls.si. Veljavnost tečaja je 4 leta. Po 4 letih je potrebno opraviti obnovitveni tečaj (refresher course).

… kot inštruktorja

Inštruktorski kandidat postane tečajnik, ki na pred-testu in zaključnem testu doseže več kot 90 odstotkov pravilnih odgovorov. Med tečajem je nadpovprečen v znanju in interesu ter se odlično odreže na praktičnem testu ob koncu tečaja. Odločitev za pridobitev inštruktorskega potenciala (IP) mora biti soglasna med inštruktorji in vodjem tečaja. Kandidat nato opravi Inštruktorski tečaj in po učenju prvih dveh tečajev pod nadzorom pridobi status samostojnega inštruktorja.

… kot koordinatorja

Koordinatorsko delo je namenjeno osebju, ki se vsak dan srečuje s poškodovanimi. Če vas zanima koordinatorsko delo, svetujemo predhoden ogled tečaja kot opazovalec.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]